I BILEN

1

Idag åkte jag med familj till farmor och farfar. Vi åkte vid 11 och var då framme typ halv ett. Jag tycker faktiskt de brukar va helt okej att åka bil långt, men idag va de lite jobbigt eftersom jag hade  världens mensvärk:( Jag lyssnade på musik hela vägen och Snapchatade. När ci kom fram åt vi lunch och sedan vilade jag en stund. Vi tog de bara lugnt hela eftermiddagen och sedan åt vi middag vid 7. En jättegod köttgryta med potatis, hembakat bröd och grönsaker.
Till efterrätt åt vi Caramel créme brulée (vet inte riktigt va de heter men) och tinade hallon och jordgubbar, supergott!

Senare på kvällen har vi kollat lite på OS (Sverige to ju guld!!) och melodifestivalen. Mina två favvolåtar gick vidare, Oskar Zia och den dära tjejen, haha vet inte va hon hette men hon va iaf bra;) Jag åt faktiskt någon chockladbit idag, även fast jag har godisförbud (!) men jag tyckte jag fick de eftersom de va alla ❤️ dag igår! 
På tal om de hoppas jag alla hade en bra alla hjärtans dag igår (eller bara en bra fredag). Jag hade först dans och sedan kollade jag film och myste med bra vänner:)
 
Godnatt då❤️


Johanna Wahlberg

SV: Tack så jättemycket, detsamma!! :)
Headern har jag gjort i photoshop.URL: http://jjohannawahlberg.blogg.se


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?