WHO SAYS NOTHING IS IMPOSSIBLE?

0
Knäppte och redigerade den här bilden nu ikväll. Älskar värkligen mina nya leopard byxor! så mysiga och bekväma! Från H&M.
Hallå där!
Idag har jag värkligen haft en soft dag. Klev inte upp förens halv 11 och åt frukost och gick sedan och la mig igen och läste. Älskar verkligen min bok jag läser nu, DIVERGENT. Jag låg där till ca halv 1 och då kände jag mig så trött i huve så jag tog en snabbdusch och sedan har jag fotat och typ inte gjort någon resten av eftermiddagen. Nu ikväll så satte jag mig och kollade lite på film med chips och dipp (sååå gott!!) och nu ska jag lägga mig och läsa igen. Så gör jag, somnar och vaknar med min bok, haha.
 
Förresten så får ni jättegärna komentera om ni vill att jag ska skriva om något särskilt eller så, jag är öppen för tips!
 
God natt♥
 
 
 

BERRIES

0

Gårdagens mellis, mmmm...
Jag hällde på enkelt vis bara upp lite fil i ett glas, toppade med frysta blåbär och hallon och grovhackade lite vit choklad. Sedan blandade jag om (har inte gjort det på bilden än) och hällde på lite Havrefras och åt med en sked. Så enkelt och dessutom lyxigt med chokladen (för ett lite nyttigare mål kan man ju skippa den) och det går ju lika bra med vilka bär eller frukter som helst! 

TRÄNING

0
Hej!
Ikväll har jag varit på dans med Julia (Hopp & styrka & stretch) och sedan åkte vi buss hem tillsammans. Min lilla pärla fyller ju snart år ju! Var på Birsta i onsdags och köpte en liten present till henne, men det kan jag ju inte avslöja än vad det är. Imorgon ska jag gå i skolan som vanligt och sedan åka in till stan med några kompisar och spela lite spel och så;) Själv ska jag nu krypa in under täcket och läsa lite, sedan somnar jag nog. Men jag tror att jag kommer att vakna men träningsvärk i hela bena, vi jobbade med mycket sådant idag på dansen.
 
Redo för dans!! Jättesmutsig spegel, javet :S // Träningsbyxor från SOC♥