NEW WEEK

1
 
 
Hallå!
Ny vecka, nya tag. Har lust och bara stanna hemma, låta allting flyta på och inte behöva bry mig om något. Har rätt mycket att göra denna vecka faktiskt. Idag ska jag plugga till prov (engelska på onsdag) och imorgon har jag dans och plugg. Onsdag ska jag kanske in till stan och shoppa lite och sedan plugga. torsdag har jag dans och så blir det väll plugg (svenska på fredag). Och så fredag, då ska jag in till fredagscoaching i dansen efter skolan och sedan åka till kyrkan och lana. Haha, hyffsat stressigt! Men jag längtar tills fredag för då ska jag träffa Alexandra och några vänner och vi ska lana Sims2 hela natten och se på film och mysa:) Så jag låter väll veckan flyta på och se fram emot helgen.
Jag har havt sovmorgon nu idag så jag han till och med ta några nya kort till bloggen. Helt ok vart dom, fast jag hinner inte redigera dom nu så det kanske inte är världens bästa ljus m.m men aja!

THE MONSTER

0
Är galen i denna låt just nu! Bästa på alla sätt, i princip alla låtar Rihanna sjunger går hem fint hos mig :) Hoppas ni haft en toppen vecka, ska inte säga att min varit bäst, men några små gånger har det varit riktigt bra.

7/11/2013

0
Godmorgon läsare!
Idag ska jag gå i skolan som vanligt sedan när jag kommer hem ska jag baka med mamma till på fredag då vi ska ha ett litet musikcafé i kyrkan. Jag ska sjunga ( vad har jag gett mig in på...) men inte själv utan med ett par andra jätteduktiga tjejer så det kommer nog låta bra, jag kan ju mima hehe:D 
Sedan har jag dans i kväll också, det ska bli jätteskönt och få svettas lite nu när det för övrigt är så kalllllt ute. Jag fattar inte vart värmen har tagit vägen, några veckor sedan gick jag ju med kofta ute och solen sken! Jag vill ha sommar och jag tror inte att vädret gör mig gladare så mycket just nu heller, bara mörkt och kallt och regnigt!:( Jaja, nu ska jag iallafall göra iordning mig och säga på mig mina fabulous Dr.martens skor! Har inte sagt det till er men jag köpte dom i Sthlm och dom är så fina! Fasst jag har fått lite skavsår av dom men den är ju bara i början!
 Såååååå, ha en bra dag nu och kom ihåg att du är bra som du är, ingen är bättre än dig på att vara dig<3
<3